0AB blog
MENU
Chairs Den Haag

Chairs’ Blog

 

 

07-Dec-2015

Chairs in het Gemeentemuseum van Den Haag

Van 28 november t/m 31 januari heeft beeldend kunstenaar Christie van der Haak een expositie in het gemeentemuseum.
De meubels op deze expositie zijn afkomstig uit de collectie van Chairs. Ze zijn bekleed met door Christie ontworpen stoffen. Meubel- en stofkeuze en uitvoering door Harriet van Oordt.

 

 

Christie van der Haak  heeft deze expositie mogen inrichten in een van de mooie zalen van het gebouw van Berlage in In het kader van de toekenning van de Ouborgprijs .
De in deze nieuwsbrief afgebeelde meubels komen na afloop van de expositie weer terug naar de Nobelstraat, en zijn daar te koop. De andere bij de expositie aanwezige stoelen zijn in vorige jaren aangekocht door Christie van der Haak. De samenwerking op het gebied van deze toepassing, stofontwerp en meubel, startte in 2005. Sinds 2013 zijn de interieurstoffen van Christie opgenomen in de Amerikaanse collectie van S. Harris. De verschillende patronen en kleurvarianten zijn te zien en te bestellen in de winkel van Chairs.
Uiteraard kunt u ook een van stoelen uit de uitgebreide collectie van Chairs, of een stoel of bank van u zelf, in opdracht laten bekleden.

 

Abonneer je op de nieuwsbrief